kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Ankara Kanalizasyon Arıza Ankara Kanalizasyon Arıza

Ankara Kanalizasyon Arıza

05 Ocak 2021 Salı
Ankara Kanalizasyon Arıza
Ankara Kanalizasyon Arıza

Ankara kanalizasyon arıza durumunda hizmet almak için ilk aramanız gereken yerlerden biri de firmamız olan Özdoğan Teknik’tir. İster ev, apartman olsun, ister sanayi, iş yeri olsun Ankara kanalizasyon hizmeti almak için bizleri arayabilirsiniz. Özel firma olarak çalıştığımız için sorunlara reaksiyon süremiz daha kısa olmakta ve sorunları daha hızlı çözmekteyiz.

Hepimizin ortak sorunlarından biri evsel atıklardır. Boruların ve altyapının yoğun evsel atıklar nedeniyle tıkandığı sıklıkla görülür. Bunlara örnek olarak;

  • Yağlar
  • Yemek artıkları
  • Çay artıkları
  • Islak mendil

Verilebilir. Bu atıklar kanalizasyon sistemini son derece kötü etkiler. Tıkanmalar, uzun vadede boruların yıpranması, giderlerin yavaşlamasına bir sonra durmasına sebep olur. Bu durum evlerimizin içine kadar etki eder ve kötü kokulara sebep verir. Sadece ev içinde değil çevreyi de etkileyerek insanları rahatsız eder. Böyle durumlarla karşılaşmamak için her bireyin sorumluluk alması ve kurallara dikkat etmesi gerekir. Ama maalesef her zaman özen gösterilmeden yağlar lavabolara dökülüyor veya yemek artıkları çöğe değil ufak oldukları sanılarak lavaboya atılıyor.

Yapılan bu işlemler altyapı sistemlerinin dolmasına, tıkanmasına sebep olur. Sonuç olarak da sizin kanalizasyon arıza hizmeti almanıza sebep olur.

Ankara Kanalizasyon Arıza Telefon Numarası

Ankara Kanalizasyon Arıza Telefon Numarası
Kanalizasyon Arıza

Firmamıza her türlü kanalizasyon arıza durumunda ulaşabileceğiniz telefon numarası iletişim kısmında bulunmaktadır. Bizi aradığınızda vidanjör hizmeti alabilir veya farklı bir araç talebiniz varsa bizlere iletebilirsiniz. Eğer binanızın önündeki veya halka açık ortak bir alandaki problemden dolayı arıyorsanız ve sorunun ne olduğunu anlayamadıysanız firmamız olay yerine gelir ve ön inceleme yapar. Sonrasında gerekli araçları oraya getirir.

Bildiğimiz gibi kanalizasyon arıza durumları sıklıkla kendini tekrar eder. Kanalizasyon arıza başlıca sebepleri;

  • Aşırı yağışlı hava şartları
  • Sanayi ortamında atık yağlar
  • Logarların tıkanması
  • Lokantaların atık yemekleri
  • Yoğun peçete, selpak atıkları

Olarak sıralanabilir. Böyle durumlarda Ankara kanalizasyon arıza telefon numarası aramak isterseniz web sitemizin iletişim kısmından bu numaralara ulaşabilirsiniz.

Aşırı hava şartları, metrekare başına gerçekleşen yağış miktarından en çok etkilenen illerden biri de Ankara’dır. Yer üzerinden akmaya yer bulamayan ağır miktardaki su birikintisi mutlaka bir kanalizasyon yardımı ile yer altına iner ve borular açık değilse de yeryüzünde kalmaya devam eder. Çoğu zaman görmüşüzdür önümüzde kanalizasyon var sular gitmiyor tıkalı çünkü. Bunun sebebi kış ayları öncesi dediğimiz yaz aylarında hiç dikkat etmediğimiz ve bütün atıklarımızı kanalizasyon hattına gönderdiğimiz içindir.

Sanayi ortamındaki atık yağlar da buna örnektir. Motor yağları bir korunaklı tenekeye veya varile doldurulması gerekirken iş yerinin içindeki mini kanalizasyondan dökülebiliyor. Bu nedenle logarlar tıkanıyor ve sonuçta Ankara kanalizasyon arıza telefon numarası bulmaya çalışıyoruz. Eğer istediğiniz bir vidanjör hizmeti ise bizlere iletişim kısmından ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

Kanalizasyon Arıza Durumunda Ne Yapılmalı

Ankara kanalizasyon arıza durumunda bunu gören kişi ilk siz olmayabilirsiniz. Etrafınıza baktığınızda meydana gelen arızaya müdahale eden kimse yok ise siz olarak aramayı yapmanız gerekebilir. Bazen “aramışlardır zaten” deriz ve geçip gideriz. Ancak sizin arkanızdan gelen biri oradaki arızayı görmeyip suya gömülebilir ve aracına zarar verebilir. Araçlı biri de olmayabilir. Yaya olarak geçen bir vatandaş yoldan geçemez ve zor anlar yaşayabilir.

Bilinçli bir insan bir logar arızası, tıkanması gördüğünde bunu çözmek için arama yapar. Bizler logar veya altyapı sistemlerindeki arızaları giderir ve yolların açılmasını sağlarız. Yol çalışmaları esnasında, asfalt dökme işlemleri esnasında da altyapı boruları zarar görebilir, çatlayabilir, kırılabilir. Biz de yüksek donanımlı ekibimiz ve araçlarımız ile bu arızaları tespit edip sorunu gideriyoruz.

Genellikle yeni yapılaşmaların olduğu bölgelerde kanalizasyon kapasitesi tam olarak bilinmez ve bu durumda yetersiz bir altyapı kurulabilir. Düşük çaplarda kullanılan borular hemen kısa sürede kötü sonuç vermese de ileriki zamanlarda yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden dolayı tıkanmalar olabilir. Eğer bir kanalizasyon arızası durumunda ne yapılmalı diye düşünüyorsanız Özdoğan Teknik olarak bizleri arayabilirsiniz.

Firmamız profesyonel çalışma arkadaşları ve son model araçları sayesinde sektörde yerini almış ve tercih edilen firmalar arasına girmiştir. Verdiğimiz hizmetler sayesinde her gün daha da ileri giderek araçlarımızı yeniliyor ve daima müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Siz de çevrenizdeki sorunları görmezden gelmeyip bizi arayabilir ve herkesin sizden sonra zarar görmesini engelleyebilirsiniz.


Admin 05 Ocak 2021 SalıOkunma Sayısı (1282)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.