kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Ankara Özel Vidanjör Ankara Özel Vidanjör

Ankara Özel Vidanjör

05 Ocak 2021 Salı
Ankara Özel Vidanjör
Ankara Özel Vidanjör

Ankara özel vidanjör hizmeti almak için doğru yerdesiniz. Bünyemizde bulunan son model vidanjör araçları ile logar tıkanmalarını açma ve temizleme çalışmalarımız bulunmaktadır. Sektörde bilinen bir firma haline gelen Özdoğan Teknik firmamız birçok alanda profesyonel çözümler üretmektedir. Basit gibi görünen bir logar açma ve tıkanıklık giderme işlemleri Ankara özel vidanjör firması olarak tarafımızca yapılmaktadır.

Modern vidanjör araçlarımız daima sizin hizmetinizde olup uzman bir kadro ile çalışmayı düşünürseniz bizleri aramanızı tavsiye ederiz. Vidanjör aracı ihtiyacınız her zaman olabilir. Altyapı sorunlarına sıklıkla şahitlik ettiğimiz illerden biri olan Ankara’da, logar tıkanmalarına, taşmalarına rastlamaktayız. Sizlere kaliteli hizmet sunmak için en modern ağır araçlarımız olay yerine gelip çalışmalarına başlamaktadır.

Çevre dostu kanal temizleme makinelerimiz, su tanklarında bulunan basınçlı su sayesinde logar tıkanıklıklarına çözüm üretmekte ve apartmanlarınızın, evlerinizin önündeki bu kötü görüntüden sizleri kurtarmaktadır.

Ankara Özel Vidanjör Hizmeti Nedir?

Ankara Özel Vidanjör Hizmeti
Ankara Özel Vidanjör Hizmeti

Bahsettiğimiz yukarıdaki konuda özel vidanjör hizmeti nedir diye merak edenler için açıklayalım. Vidanjör; kanalizasyon sistemi veya logar dediğimiz altyapıların tıkanmasında, eski fosseptik çukuru dediğimiz alanların tıkanmasında büyük rol oynayan araçlardır. Pompa ve su tankına sahip olan bu araçlar sıvı, çamur gibi atıkların çekilebilmesi için tasarlanmıştır. Genellikle yer altından araca sıvı atıklar aktarılır ve vidanjör dediğimiz bu araç sayesinde atıklar arıtma sistemlerine taşınır. Bunlara örnek olarak;

  • Atık sıvılar
  • Lağım çamuru
  • Çiftlik yakınlarındaki hayvan dışkıları
  • Foseptik vb. yerlerdeki insan atıkları
  • Endüstriyel sıvı atıklar verilebilir.

Vidanjör aracı öncelikle olay bölgesine gelir, logardaki veya foseptik çukurdaki atıkları aracın içine çekmek için üzerinde bir pompa bulunur. Bunun sayesinde geniş hortumu ile logar içine salınır ve içerdeki atıklar bu pompa ve hortum vasıtasıyla aracın kendi deposuna aktarılır. Aracın hortumları genellikle 50mm-150mm çap aralığında olur. Uzunluk ise her aracın hizmet vereceği alana göre farklılık göstermektedir. Ancak en fazla 50 metre kadar uzayabilmektedir.

Özel Vidanjör Ne Zaman Gereklidir?

Özel Vidanjör Ne Zaman Gereklidir
Özel Vidanjör Ne Zaman Gereklidir

Ankara özel vidanjör ne zaman gereklidir diye merak ediyorsanız bu alanda hizmet verdiğimiz sektörlere bakabilirsiniz. Bu hizmet alanlarını aşağıda vermiş bulunuyoruz. İşlerinizin durma noktasına gelebileceği bir kanalizasyon tıkanması bizim tarafımızdan temizlenmekte ve canınızı sıkan bu problemden kısa sürede sizi kurtarmaktayız. Eğer periyodik bakım hizmeti almayan bir altyapınız varsa sorunların çıkması kaçınılmaz olmaktadır.

Düzenli aralıklarla kontrol edilmeyen atık sistemlerinin günün birinde vereceği bir arıza veya tıkanma sebebiyle o binadaki, okuldaki, iş yerindeki herkes bundan etkilenecek ve işler durma noktasına gelecektir. Tuvalet ihtiyacının karşılanamayışı gibi sinir bozucu bir durumla karşılaşmak kimse istemez. Bu nedenle Ankara periyodik bakım onarım hizmeti almanız herkes açısından faydalı olacaktır. Gereksiz yere bir kanalizasyon kanalının taşması hem etrafa kötü bir koku yaymakta ve insanların sağlığını tehdit etmektedir.

Sağlığınızı her yönden tehlikeye atan altyapı sorunlarınızın çözülmesi için ekibimiz sürekli çalışmaktadır. Bizden hizmet almak isterseniz iletişim kısmında numaralarımızı bulabilirsiniz.

Ankara’da özel vidanjör hizmeti verdiğimiz bazı sektörler;

  • Sanayiler
  • Okullar
  • Oteller
  • Otomotiv
  • Hastaneler
  • Lojmanlar

Ankara Vidanjör Kiralama Hizmeti

Ankara Vidanjör Kiralama Hizmeti

Ankara Vidanjör Kiralama Hizmeti

Ankara’da bulunan ve vidanjör kiralama hizmeti veren firmalar arasında en güvenilir, en garantili şekilde hizmet veren Özdoğan Teknik firmamız müşteri memnuniyetini her zaman gözetmekte ve çalışanların da özlük haklarına dikkat etmektedir. Resmi bir şirket olarak biz kanalizasyon açma işlemleri, temizleme işlemleri gibi birçok konuda Ankara’da hizmet vermekteyiz.

Firmamız son derece kaliteli hizmet vererek daima müşteri memnuniyetini hedef alarak kanal açma ve temizleme konularında profesyonel çalışma arkadaşlarımız ile sizlere destek olmaktan gurur duyar. Ankara’da en çok tercih edilen vidanjör firmalarından olan Özdoğan Teknik ile çalışmaya başladığınızda siz de anlayacaksınız ki bu firmayı iyi ki tercih etmişim diyeceksiniz.

Bünyemizde bulunan ağır vidanjör araçlarını gelip her zaman görebilir, inceleyebilir ve kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yetkili şoför bizim tarafımızdan verilmekte olup vidanjör kiralama işlemini şoför ile birlikte yapmaktasınız. Ankara özel vidanjör kiralama fiyatları için bizi arayabilir ve bu konuda destek alabilirsiniz. Haftanın her günü bizden kiralama yapabilir veya gelip müsait araçlarımıza göz atabilirsiniz. 25 yılı aşkın süredir en güvenilir firmalar arasında yer alan Özdoğan Teknik, sizlere ürettiği çözümlerle her gün bir adım daha ileri gitmektedir.


Admin 05 Ocak 2021 SalıOkunma Sayısı (1723)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.