kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Gider Açma Nasıl Yapılır? Gider Açma Nasıl Yapılır?

Gider Açma Nasıl Yapılır?

19 Haziran 2019 Çarşamba
Gider Açma Nasıl Yapılır?
Gider Açma Nasıl Yapılır?

Gider Açma denildiği zaman evlerimizde gider olarak lavabo ve tuvalet giderleri olmak üzere iki farklı gider türü bulunmaktadır. Bunlara ek olarak küvet giderini de eklediğimizde bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde gider türleri bulunmaktadır.

Bu giderlerin ağzında küçük bir ızgara bulunur ki bu ızgaradan geçemeyen maddeler gideri tıkama ihtimali olduğu için bu maddelerin geçişine izin verilmemiş ve böyle bir sistem tasarlanmıştır. Bu ızgara mutfak giderlerinde, banyo giderlerin ve pek çok farklı giderlerde bulunur.

Giderlerin Tıkanmasını Engelleyen Aksesuarlar

Aslında pratik ve etkili bir yöntem olduğu söylenebilir. Çünkü bazen lavabo içine bir takım büyük cisimler düşebilmektedir. Bu cisimlerin düşmesinin ardından ızgara tutarak giderin içine girmesini engellemektedir. Böylece kolay şekilde giderin tıkanmasının önüne geçilmiş olur.

Gider Açma Nasıl Yapılır? Firmamız tarafından evlere ve iş yerlerine verilen bir hizmet türüdür. Firmamızda görevli olan personellerimiz bir telefon ile sizlerin adresine kadar gelerek, kısa süre içinde giderlerde yaşadığınız sorunları tamamen deneyim ve analiz ederek çözüme kavuşturmaktadır.

Analiz sürecinde hiçbir şekilde duvarlarınızda delme ve kırma gibi işlem uygulanmaz. Sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı net şekilde öğrenildikten sonra işlem yapılmaya başlanır. Böylece gider açma kısa süre içinde kolay ve etkili bir biçimde tamamlanmış olmaktadır.

Çeşitli Gider Tıkanıklığı Açma Türleri

Gider Açma’nın farklı türleri olabilir. Bizler giderleri açarken bu alanda deneyimli olan personellerimize güvenip, onların yapacakları işlemlerin arkasında oluruz. Her zaman deneyim sahibi olan ve firmamızı en iyi şekilde temsil edecek olan bu çalışan arkadaşlarımız, kısa süre içinde sizin talep ettiğiniz hizmeti sizlere sunacaklardır.

Giderlerde meydana gelen tıkanıklıklar apartman ya da evlerin iç borularında olacağı gibi lavaboya entegre olmuş olan uzayıp kısalan borudan kaynaklanıyor da olabilir. Gider tahliye borusunu kontrol ederek sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını kendiniz kolay şekilde öğrenebilirsiniz.

Kısa süre içinde çözüme kavuşacak olan işlemleri sizler kendiniz kolay şekilde yapabileceğiniz gibi yapamayacağınız büyük türden işlemleri ise bizler, yani deneyimli ve pek çok teçhizata sahip olan personeller yapabilecektir. Böylece bir telefon kadar size yakın olmakta ve talebiniz doğrultusunda kısa sürede adresinize gelmekteyiz.


Özdoğan Teknik 19 Haziran 2019 ÇarşambaOkunma Sayısı (2893)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.