kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Pimaş Açma Fiyatları Ne Kadar? Pimaş Açma Fiyatları Ne Kadar?

Pimaş Açma Fiyatları Ne Kadar?

16 Ağustos 2019 Cuma
Pimaş Açma Fiyatları Ne Kadar?
Pimaş Açma Fiyatları Ne Kadar?

Öncelikle bu yazımızda pimaş nedir bunun üzerinde durmak istiyorum. Pimaş halk arasındaki tabiri ile giderlerin kanalizasyona bağlandığı alana verilen isimdir. Kanalizasyon borularına evlerden çıkan giderlerin bağlanma noktalarına pimaş adı verilmektedir. Pimaş bu yüzden oldukça önemli bir alandır.

Olası bir tıkanıklık ve benzeri durumlarında kötü kokuların etrafa yayılmasına sebep olabilir. Pimaşta meydana gelen tıkanıklıkar daha büyük sorunları meydana getirebilir.

Pimaşta meydana gelen tıkanmaları canlı olarak mera ile izlemekte ve böylece sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını görebilmekteyiz. Pimaş açma fiyatları ne kadar ise ortalama olarak yapılacak işe göre değişkenlik göstermektedir. Bu yüzden burada bir fiyat vermek yanlış olacaktır.

Pimaş açma fiyatları ne kadar? olarak düşünüldüğünde, ortalama bir fiyat belirlemek gerekirse bu rakam 150 TL den başlamaktadır. Yapılacak olan işin durumuna göre bu rakam daha da yukarı çıkabilmektedir.

Pimaş Tıkanıklıkları Neden Kaynaklanır?

Pimaş tıkanıklıkları neden kaynaklanır sorusunun cevabı, pimaş bağlantısı kanalizasyon ile kullanıma bağlı olarak, katı cisimlerin birikmesi sonucunda tıkanabilir. Uzun yıllar kullanım ardından pimaşlar değiştirilebilir ya da temizlenebilir.

Ancak yapılacak olan bakım sürecinde deneyimli teknik personellerimiz tarafından bu durum net olarak müşteriye anlatılır. Müşteri değiştirmek isterse bakım sürecinde değişiklik yapılır ya da gerekli olan bakım yapıldıktan sonra hizmet sona erdirilir.

Pimaş değiştirme ve bakım ücretleri fiyatlarda farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden yapılacak iş konusunda bilgi almak için arayabilirsiniz.

Pimaş Açma İçin Kullanılan Cihazlar Nelerdir?

Meydana gelen tüm sorunların ortadan kalkmasını arzu ediyorsanız, bu noktada tüm hizmet seçeneklerini, binlerce adım öteye götürebilecek en yeni teknolojiyle, karşı karşıya bulunmaktasınız.

Pimaş Açma Cihazı sayesinde, pimaş içerisinde yer alan her türlü tıkanma sorunu görülmekte ve kısa sürede çözülmektedir.

Tüm sorunların sona ermesine yardımcı olabilecek birbirinden özel, gelişmiş ve farklı seçenekli pimaş açma cihazlarıyla, sorunu temelden çözmekteyiz.

Bize günü her saati ulaşabilir, dilerseniz iletişim formunda yazabilirsiniz. Pimaş tıkanıklıkları ile ilgili tüm sorunlarınıza, en zamanda çözüm üreteceğimizden emin olabilirsiniz.


Özdoğan 16 Ağustos 2019 CumaOkunma Sayısı (2026)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.