kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Tıkalı tuvalet açma yöntemleri Tıkalı tuvalet açma yöntemleri

Tıkalı tuvalet açma yöntemleri

13 Eylül 2019 Cuma
Tıkalı tuvalet açma yöntemleri
Tıkalı tuvalet açma yöntemleri

Tuvaletlerde meydana gelen tıkanmaları kendiniz bireysel olarak açmaya çalışmak kanalizasyon sistemine zarar verebilir. Ortaya çıkan bu zarar daha büyük maddi hasarlara sebebiyet verebilir.

Bu yüzden her zaman bu işten anlayan profesyonel bir kişi ile irtibata geçmek sizin faydanıza olacaktır. Ufak miktarlı maddi giderlere takılarak daha büyük sorunları ve maddi kayıpları beraberinde getirmemek için sizler de profesyonel şekilde bu işi yapan bir firma ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.

Tuvalet tıkanıklıklarını açmak isteyen ve ben her türlü riske girerim diyen müşterilerimiz için birkaç farklı yöntemden bahsetmek istedik.

Tuvalet tıkanıklığı açma yöntemleri

Öncelikle tıkanmaya sebep olan bir oyuncak ve benzeri katı cisim ise ve bu görünüyorsa mutlaka elinize bir eldiven giyerek müdahale edin ve katı olan cismi çıkarma çalışın.

Bunların öncesinde taharet musluğunu tamamıyla kapatın. Sifonu çekmeyin başkalarının da sifonu çekmesini önlemek amacıyla sifonun çeşmesini kapatın ki içine su dolmasın. Eğer sifonu ev halkından birisi çeker ve tuvalet taşarsa çok daha büyük sorunları ortaya çıkarabilirsiniz. Bu yüzden eğer tuvaletin tıkandığını anladıysanız mutlaka bu uygulamaları yapın. Bunların yanı sıra tuvalet pompası işinize yarayabilir.

Tıkalı olan yere pompayı koyun ve suyun içinde iken pompayı aşağı ve yukarı olmak koşuluyla hareket ettirin. Böylece tıkanmaya sebep olan katı cismin oynadığını ve pompaya doğru geldiğini gözlemleyebilirsiniz. Eğer ki hiçbir şekilde bir değişiklik olmuyor ve denemelerinize rağmen hiçbir şekilde bir açıklık oluşmuyorsa o zaman tıkanma daha fazla derinde meydana gelmiş demektir ve bu yüzden kısa süre içinde bu duruma müdahale etmesi için özdoğan vidanjör firmasını aramanız gerekmektedir.

Firmamız profesyonel şekilde ekiplerden meydana gelmektedir. İşini düzgün yapan ve her zaman en iyi hizmeti müşterilerine sunmak için çalışan personellerden oluşan özdoğan vidanjör firması sizlere hem güvenli hem de garantili bir şekilde hizmet sağlamaktadır.

Sizler de profesyonel şekilde destek almak ve müşteri memnuniyetini sürekli olarak korumak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçerek en iyi hizmeti kısa süre içinde alabilirsiniz.


Ozdoğan Teknik 13 Eylül 2019 CumaOkunma Sayısı (2827)Sayfayı Yazdır


Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.