kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası

Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası

12 Ekim 2020 Pazartesi
Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası
Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası

Kanalizasyon içerisinde bulunan tesisat, türlü nedenlerle tıkandığı zaman dışarıdan bir müdahale ile kanal tıkanıklığı açma makinesi gerekecektir. Bu makineler, uygun bir zeminde güçlü bir şekilde basınç yaparak tıkanıklıkları yok eder.

Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası kullanımı için, ekibimiz gerekli tecrübeye sahiptir. Ayrıca araçlarımız da düzenli olarak güncellenmekte, bakım onarım işlemlerinden geçmektedir.

Kanal açma makinelerinin kendi içerisinde türleri vardır. Bazı makineler basit bir işlemle tıkanıklıkları açabilmekte, basınç seviyesi çok yüksektir. Bazı makineler de basit anlamdaki sorunlar için geliştirilmiştir. Yani büyük tıkanmalarda değil de daha küçük çaplı sorunlarda kullanılır. Hangi ürünü alacağınız ve kullanımdaki süre tercih yaparken önemlidir.

Yüksek Basınçlı Kanal Açma Makinası Özellikleri

Kanal açma aracının diğer adı kuka olarak da bilinmektedir. Bu kuka türleri logar kapaklarından içeri inildiği zaman, görülen kanalları ve tesisatı açmak üzere hazırlanan mekanizmalardır.

Yüksek basınçlı kanal açma makinası özellikleri içerisinde yer alan araçlardan biri kukadır. Yüksek basınçlı olan kukalar, özel bir donanıma sahiptir. Görsel açıdan bir araç üzerinde su tankı vardır.

Bu tanktaki suyun kanalda basınç işlemiyle sorunu gidermesi söz konusudur. Tankta yer alan su miktarı ve araç kapasitesi değişkenlik gösterebilen bir özelliğe sahiptir.

Pompa uygulaması, yüksek basınçlı kanal açma makinası ile yapılan bir işlemdir. Hortum makarası ile uzunluk ayarlaması yapılmaktadır.

Mekanik açıdan gerekli olan bu durum, kanaldaki tıkanan alanı hızlıca açar. Bu tesisatın hazırlanması aşamasında müşterilerin talepleri de dikkate alınacaktır. Yıkama tabancası bölümü ve diğer su akıtma tesisatı tercihe göre çeşitlenir.

Kanal Açma Makinesi Fiyatları

Kanal açma makinesi fiyatları, makine kapasitesi ve malzeme kalitesine göre değişmektedir.

Yüksek basınçlı kanal açma makineleri genellikle en iyi donanıma sahip araçlardır. Sorun çözme kapasiteleri de oldukça yüksektir.

Yani bu araçlarda büyük bir araca bağlı arka ekipman vardır. Bu ekipman da güçlü bir çeşitlilik gösterir. Çok ucuz ürünler olduğu söylenemez. Basit anlamda tıkanıklıkları açan cihazlar da vardır. Bu cihazlar da etki bakımından daha kolay tıkanıklıkları açar ve ekonomiktir.

Yüksek basınçlı kanal açma makinası, aşırı olarak tıkanan kanallar, yağmur sularından dolayı sürekli tıkanmaya maruz kalan logarları açmak içinde kullanılır.


Admin 12 Ekim 2020 PazartesiOkunma Sayısı (1945)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.